IKR Agrár szakmai program és akciók a Bábolnai Gazdanapokon

A 36. Bábolnai Gazdanapok megnyitó ünnepségén miniszteri különdíjat vettek át az IKR Agrár Kft. képviselői a mezőgazdasági inputanyagok és szolgáltatások, kiemelten a digitális technológiák és szolgáltatások kiemelkedő forgalmazóiként.

Az IKR Agrár Kft., az AGROFERT cégcsoport erős tagjaként, a 2012. évi akvizíciót követően látja el mezőgazdasági termelőket inputanyagokkal és szolgáltatásokkal. A cég a stabil és kiszámítható likviditási helyzetére alapozva, mostanra elérte a kezdeti célkitűzést, hiszen Magyarország meghatározó mezőgazdasági kereskedelmi vállalkozásává nőtte ki magát, jelentős műtrágya, vetőmag, növényvédőszer értékesítésével és terménykereskedelmével.

Az IKR Agrár Kft. a világszínvonalú agronómia eredményeinek bemutatásával, valamint az új technológiák, korszerű termelési eszközök és eljárások ismertetésével segíti partnerei versenyképes és eredményes gazdálkodását. A magyar piacon elérhetővé tették a precíziós gazdálkodáshoz szükséges eszközök, termékek, szolgáltatások, informatikai és üzleti megoldásait.

A Bábolnai Gazdanapokon már hagyományosnak tekinthető, hogy mindig ismeretterjesztő szakmai programokkal és akciókkal várják a látogatókat, a kiállítás talán legnagyobb standján. A IKR csapatának a gazdanapok mindig egyben egy komoly partnertalálkozó is. Idén az IKR Agrár sátorban kerekasztal beszélgetés formájában elemezték a gabonapiac helyzetét a feldolgozóipar és a kereskedelem szemszögéből. Előadást szerveztek a növénybiztosítások aktuális helyzetéről, a mikrobiológiai termékek AÖP pályázatba illesztéséről, valamint az IKR Agrár innovatív GreenFert termékeiről.

A gazdatalálkozóra két igen komoly akcióval is készültek az IKR Agrárnál. Egyrészt 20 %-os kedvezménykupont adtak a növénybiztosítások megkötésére, a Groupama Biztosító partnerségében. Valamint szeptember 22-ig tartó akciójukat is a Bábolnai Gazdanapokon indították el, melynek részeként, aki az IKR Agrárnál nettó 500.000 Ft értékben vásárol inputanyag termékeket egy sorsoláson vesz részt, ahol 1 x 1 millió és 3 x 500.000 Ft-os Szállásguru vásárlási utalványt nyerhet.

A 36. Bábolnai Gazdanapok megnyitóján miniszteri különdíjat vettek át az IKR Agrár Kft. képviselői