A Fendt traktorok Bábolnán is népszerűek

A Bábolnai Gazdanapokon a NAK különdíjában részesült a Fendt gépek és berendezések új hazai forgalmazója, az AgroVario Kft. A kiemelkedő minőség mellett a hatékony, eredményes gazdálkodás feltételeit kínálják.

A gazdanapokon átadott kamarai elismerés a Fendt gépeknek és az új forgalmazó mögött álló szakmai tapasztalatnak az együttes eredménye. Az AgroVario Kft. 2022-től a Fendt betakarítás technika – kombájnok, zöldsoros eszközök, bálázók, permetezők – majd 2023 július 1-től a traktorok forgalmazásával kiegészülve a teljes Fendt termék paletta értékesítése az AgroVario Kft tevékenységének alapja.

Céljuk, hogy megőrizve a Fendt termékek elmúlt években megszokott magas minőségű kiszolgálását, az AgroVario Kft.-n keresztül olyan gépcsaládok forgalmazásának is új lendületet adjanak, amelyek a legmagasabb színvonalat képviselik és kiemelkedő minőség mellett biztosítják a hatékony, eredményes gazdálkodás feltételeit.

A változó gazdálkodási környezethez való legjobb alkalmazkodás elősegítése érdekében együttműködési megállapodást kötöttek a Kft.-vel az öntözéstechnikához kapcsolódó értékesítési tevékenység országos kiterjedésű ellátására, összekapcsolva a BAUER Hungária Kft.-nél rendelkezésre álló magas szintű mérnöki szaktudást az AgroVario Kft. piac ismeretével és értékesítési hálózatának aktivitásával. Az együttműködés keretében alkatrész forgalmazási és szerviz szolgáltatást is nyújtanak Magyarország egész területén, biztosítva a leggyorsabb reakcióidőt a kritikus időszakokban a BAUER partnerek részére.

A Bábolnai Gazdanapokon az AgroVario Kft. standjára egyértelműen a Fend traktorok iránt érdeklődők lépnek be elsőként. De lehetőség van a cég által forgalmazott HB Brantner pótkocsik illetve a Bednar talajművelő eszközök megismerésére is.

A Bábolnai Gazdanapokon a NAK különdíjában részesült a Fendt gépek és berendezések új hazai forgalmazója, az AgroVario Kft.