RWA Magyarország Kft. is sok prgrammal várja az érdeklődőket Bábolnán

RWA Magyarország Kft.: az egyik legnagyobb hazai integrátor saját márkás fajtaszortimenttel(G-SEED) segíti a termelőket.

RWA Magyarország Kft.: az egyik legnagyobb hazai integrátor saját márkás fajtaszortimenttel(G-SEED) segíti a termelőket.

Társaságunk, az RWA Magyarország Kft. független agrárintegrátorként 27 éve a magyar mezőgazdaság vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel (vetőmagok, növényvédő szer, műtrágya, gázolaj, bioüzletág). Az értékesítésen és a terménykereskedelmen kívül cégünk Ikrényben, Kerekharaszton, Csongrádon és Baján, a saját kikötőnkben termény tárolására alkalmas telephelyekkel is rendelkezik, ahol összesen 50 000 tonna terményt tudunk tárolni egyidejűleg. Az RWA Magyarország Kft. a hazai vetőmagpiacon jelentős saját tulajdonú fajtaszortimenttel(G-SEED márka) rendelkező integrátor cég, összesen 10 növényfaj körülbelül 50 fajtájával és több mint 1500 hektár szaporítóterület integrációjával. A márkanév (G-SEED) a saját, gleisdorfi nemesítőházunkra utal, mely több mint 60 éves tapasztalattal bír a kukorica, szója, borsó és olajtök nemesítésében.

 

A Bábolnai Gazdanapokon is sok-sok programmal várja az érdeklődőket vállalatunk az RWA standon a kukorica fajtasornál: minden nap G-SEED kukorica fajtasori bemutató szaktanácsadóinkkal, RWA szalmabála fotógaléria különleges természetfotókkal, hagyományőrző együttesek(a bábolnai Cseperedők Néptánccsoport, és a szőnyi Duna Népdalkör és Napraforgók citerazenekar) szereplésével, RWA nyereményjáték, finom csapolt sör és ásványvíz a hozzánk ellátogatóknak!

Az RWA szalmabála fotógalérián kiállító fotósok: Nyári Ildikó, Varga János, Hantos Péter, Szűcsné Sebestyén Zsófia, Ferenczi Attila, Szabó Béla, Mekli Zoltán.

Helyszín: az RWA kukorica fajtasorával szembeni terület, a szántóföldi gépbemutató és a kisvasút végállomásánál.(A főbejáratnál lévő füves parkoló mellett.)

Kollégáink szívesen válaszolnak a gazdák kérdéseire! Keressétek a kukorica fajtasornál sátrunkat!

RWA. Az értékek összekötnek

www.rwa.hu